Mission statement

HomeMission statement

Elke organisatie heeft een reden voor haar bestaan. Niet alleen een reden zoals, werken om geld te verdienen, maar daarboven uit dient een organisatie iets bij te dragen aan de verbetering van kwaliteit van de samenleving. Elke organisatie voegt waarde toe aan de mensen en producten rond die organisatie. Deze toegevoegde waarde onthult iets over de kwaliteitsstandaard, die de organisatie nastreeft.

Wij, de mensen van Low Vision Totaal, hopen door de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening, een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van onze slechtziende cliënten. Wij doen dit met bevlogenheid en geloven in ons concept. Kwaliteit, duidelijkheid, eerlijkheid, onafhankelijkheid en objectiviteit  zijn daarbij sleutelwoorden.

Hulpmiddelen voor slechtzienden dienen pragmatisch gezien te worden. Onze advisering zal altijd gericht zijn op nut en bruikbaarheid op de plaats waar de hulpmiddelen gebruikt gaan worden. Wij sluiten geen hulpmiddelen uit en testen de gehele lijn van hulpmiddelen op de plaats waar ze gebruikt gaan worden. Dat zal in vele gevallen thuis zijn, maar ook op het werk, school en op straat is mogelijk.

Wij zullen voortdurend streven om deze missie te realiseren en altijd werken om onze cliënten zo optimaal als mogelijk te bedienen. Wij doen dit op milieubewuste wijze (recycling en opwerking gebruikte materialen). Tevens zijn wij ons voortdurend bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid omdat wij vaak werken met door de gemeenschap opgebrachte gelden. Voorts zullen wij blijven werken aan het constant verhogen van de kwaliteit van onze organisatie en daarmee onze producten en diensten op een nog hoger niveau brengen.

Paul Oosterwijk
Directeur

Share