Wie zijn wij

HomeWie zijn wij

Het bedrijf Low Vision Totaal.

Ons team bestaat uit de front-office, zij behandelen telefonisch of per e-mail al uw vragen. Naast de front office werken er mensen in het magazijn. Verzorgen de leveringen in en en uit en zorgen tevens dat al onze producten tip-top de deur uit gaan.

In onze werkplaats werken Low Vision Specialisten en optometristen aan onze maatwerk producten. In de buitendienst werken Optometristen en Low Vision Specialisten die aanmetingen bij u komen doen uw maatwerk low vision producten bij u komt afleveren en afstellen.

Alle medewerkers van Low Vision Totaal hebben allen hun sporen verdiend in wereld van hulpmiddelen voor slechtzienden.

Wij werken vanuit tientallen jaren ervaring zowel op nationaal maar ook internationaal gebied. Wij nemen deel in diverse projecten met als doel te innoveren op het gebied van Low Vision om steeds verbeteringen en innovaties te kunnen bieden aan slechtzienden.

Onze werkplaats en kantoor

Wij zijn gevestigd op industrieterrein Wateringse Veld in Wateringen op enkele minuten afstand van de snelweg A4, onder de rook van Den Haag.

Productie

In ons pand produceren wij hulpmiddelen voor slechtzienden, zoals loep- en telescoopbrillen. Hier bevindt zich tevens de bruikleendepots voor vele zorgverzekeraars. Low Vision Totaal beheert voor verschillende zorgverzekeraars, de bruikleendepots voor o.a. beeldschermloepen.

Low Vision Totaal heeft alle merken en types in haar assortiment. Door onze eigen import kunnen wij vaak ook voordeliger werken dan anderen. Of het nu gaat om handloepen, brillen, monokijkers, beeldschermloepen of andere geavanceerde electronische hulpmiddelen, u zult het allemaal vinden bij Low Vision Totaal.


Netwerk

 Low Vision Totaal werkt intensief samen met vele zorgverzekeraars, regionale instellingen voor slechtzienden, UWV’s, verenigingen, oogartsen en ziekenhuizen. Door onze goede contacten zijn wij instaat snel en adequaat in te spelen op uw wensen.

Advisering aan huis

 Veel hulpmiddelen voor slechtzienden worden thuis gebruikt om te lezen, TV te zien of hobbies te bedrijven. De gespecialiseerde medewerkers van Low Vision Totaal komen daarom bij u thuis meten. De licht- en ergonomische omstandigheden bij u thuis zijn van essentieel belang om het gebruik van een hulpmiddel te laten slagen. Een technisch goed aangemeten hulpmiddel in perfecte (licht) omstandigheden, geeft geen enkele garantie voor succes in het gebruik bij u thuis. Daarom komen wij deze aanmeting bij u thuis doen. De vele voordelen van zo’n thuis aanmeting leest u verder op onze homepagina.

Aflevering aan huis.

Als uw hulpmiddel klaar is komen wij, in overleg met u, deze thuis afleveren.

Share